2019 “GİRNE MARATONU” sponsorluk ihalesi duyurusu

faceLogo

2019 GİRNE MARATONU

Girne Belediyesi tarafından düzenlenecektir.

Nisan ayında düzenlenecek (yarı) MARATON’la ilgili aşağıdaki koşullara bağlı olarak SPONSORLUK kabul edilecektir.

• 14 Nisan 2019 Pazar günü, Girne Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘2019 Girne Maratonu’na;
  • Ana Sponsor (İsim Sponsoru-Platinium),
  • Yan Sponsor (Gold),
  • Küçük Sponsor (Silver),
  • Web Sayfası Sponsoru,
  • TV Sponsoru ve
  • Radyo Sponsoru alınacaktır.
  • İlgili şartname Belediye Veznesi’ne yatırılacak 20 TL. (nakit veya günlük çek) karşılığında 08 Şubat 2019, Cuma günü saat 15:00’a kadar Girne Belediyesi Danışma, Şikayet ve Öneri Masası’ndan temin edilebilir. Bu tarihten sonra şartname satılmayacaktır.
  • İhaleye teklif verecek firmalar, KKTC’de kayıtlı firma olacaktır. Teklif verecek firmalar, teklifleri ile birlikte Şirketler Mukayyitliği’nden kayıt ve üyelikleri ile ilgili her türlü belgelerini sunacaktır.
  • Girne Belediyesi en yüksek ve/veya herhangi bir teklifi kabul etmek

mecburiyetinde değildir.

• Teklifler en geç 11 Şubat 2019, Pazartesi günü saat 15:00’a kadar Leymosun Kültür Evi’ndeki teklif kutusuna kapalı zarf olarak atılmalıdır. İhale süresinin dolmasını takiben de aynı gün içerisinde ihale kutusu açılacaktır.

İlgililere saygı ile duyurulur.

Önceki Haber Girnede hafta sonu asfalt çalışması yapılacak